Followers

Wednesday, 27 February 2013

Damn

Eeei, aku rasa macam orang bodoh je dah lah bodoh, hodoh pulak tuh kan aku :/ semalam cakap tertidur lepas tu sapa yang off enset kau? Ohhh, aku tahu apa alasan kau bateri habis lah tu. Then harini dah lah balik tak text lepas tu bila jumpa aku lari pulak tuh bagus perangai kau :)

Budak tu dah lah suka kau, pastu kau pun macam suka dia, baguih hang ni sayang hang sangat :***

No comments:

Post a Comment